Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

P4Story i kilka pytań dot. gry

polaster64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem po co zakladasz nastepny temat o P4Story wystarczy ze przejrzysz Forum a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania ;)

Wszysto bylo juz dokladnie wytlumaczone .

Co do twojego pytania najlepiej bedzie jak zaczniesz od wyexpienia maxa .

Wtedy dokladnie bedziesz wiedziec ile gold bedzie ci brakowalo do setu .

Na poczatek proponuje zaczac od setu 22 38 LvL i broni 24 34 LvL badz 22 38 LvL ;)

Nastepnie mozesz expic postacie do 40 LvL w godzine zarobisz do 20 g ;)

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

Mysle ze przy dobrym szczesciu wyexpisz maxa w tydzien .

Opublikowano

zgieło Cie chyba? Tydzień?3h dziennie? Chyba Tyś tego serwera na oczy nie widział.

80 idzie wyexpic ale to na totalnym nolife w 2-3 dni

a od 80 idzie tragicznie.

Wiec tak nie wiem jak expisz ale chyba slabo ci to idzie ;)

w 2 godziny wyexpisz ponad 70 LvL na potce 300% i Evencie

od 80 do 90 potrzebujesz tez kilku godzin na doku (jezeli masz potke expa 300% + Event wtedy pieki sa nie potrzebne)

od 90 do 100 jest juz troche ciezej bo trzeba robic pieki ktore zajma okolo 6 godzin jezeli masz dobra grupe i sprawnie bedzie to szlo .

Od 100 do 140 lecisz na evencie i potce 300% .

Nie mow mi ze nie jest to nie mozliwe ;)

Dla twojej wiadomosci gralem do poczatku na P4Story .

A to jest moje 4 konto nie mam jeszcze maxa bo nie mam czasu na gre :)

post-1290858-0-27884600-1434047337_thumb.jpg

Opublikowano

potke za 30 kk lub za g .

Event na expa jest codziennie od 20:00 do 24:00

Opublikowano

Od 100-120 pare dni na spotach bez eventu lukiem, wojem to jeat chwila. Izi serwer od 100-120 zarabialem 200 g expiac tylko. Teraz max jest 140 wiec do tego czasu styknie Ci hajs na dobra kusze i bizu na luczniku, bo set spokojnie starcza 22. A kusza i dobre bizu to podstawa na luku

Opublikowano

No chyba przestane na tym grac, eq jest slabe a mam 71 lvl i nie daje juz rady, za malo kasy zeby kupic jakakolwiek kusze a ulep i blessingow i grzybow nikt nie kupuje wiec zrezygnuje chyba , ze jakis gosc bedzie konczyl gre i mi sie poszczesci. narazie serwer mnie odepchnal.

Opublikowano

No chyba przestane na tym grac, eq jest slabe a mam 71 lvl i nie daje juz rady, za malo kasy zeby kupic jakakolwiek kusze a ulep i blessingow i grzybow nikt nie kupuje wiec zrezygnuje chyba , ze jakis gosc bedzie konczyl gre i mi sie poszczesci. narazie serwer mnie odepchnal.

To nie graj, nie pisz postow w takiej formie bo to jedynie prosba o przedmioty..

518831445005751729602.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odkopię troszkę temat. Jest jakiś sposób na zarobek na low levelu? Cały czas stoję na 500s, a na PL-u to na 40 miałem już 10g :v
Aktualnie mam 36. Jeszcze jedno pytanie, trzeba robić WSZYSTKIE Main Questy, czy mogę pomijać niektóre (chodzi mi głównie o dostanie się na każdą czasoprzestrzeń)? 

Opublikowano

Odkopię troszkę temat. Jest jakiś sposób na zarobek na low levelu? Cały czas stoję na 500s, a na PL-u to na 40 miałem już 10g :v

Aktualnie mam 36. Jeszcze jedno pytanie, trzeba robić WSZYSTKIE Main Questy, czy mogę pomijać niektóre (chodzi mi głównie o dostanie się na każdą czasoprzestrzeń)? 

Dam ci jedna rade na P4Story nie oplaca sie robic questow poprostu lec na TD i wbijaj LvL , co 10 LvL dostaniesz nagrody + punkty bonusowe , potem sprzedajesz to co dostales i masz g :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie miałem zbytnio czasu na grę. Wróciłem w niedzielę i pograłem troszkę, oraz w tygodniu też udawało mi się pograć po godzince. Moim problemem jest brak kasy. Cokolwiek próbuję sprzedać nie schodzi, albo jak schodzi to i tak mało dostaję, bo nie mam nic drogiego. expię jak debil, kasy mało leci, moby mnie zabijają cały czas... Mam tylko 2g i 89 level. Jak mogę zebrać kasę? Moby mi dawają tylko po 2s i to raz na 15 mobów. Jest jakiś dobry sposób na kasę? Wszyscy na moim levelu mają itemy +20 na 38 (ci najgorsi) a ja cały czas mam ten set który się dostaje (Markutic czy jakoś tak).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...